Vraag onze brochure aan!

       Over ons:

        Contactgegevens:

             Telefoon: 085 – 047 0004
             E-mail: info@debita.nl

             Postadres
             Postbus 227
             4000 AE, Tiel

 

 

 

Onze visie:

Vindt u ook dat wanneer u van uw kant al uw verplichtingen en afspraken bent nagekomen, dat uw klant of opdrachtgever dat ook moet doen? De eerste verplichting is natuurlijk dat uw factuur op tijd betaald wordt.

Echter komt het regelmatig voor dat een factuur door de debiteur onbetaald blijft en de vordering uit handen dient te worden gegeven aan een incassobureau. Dit is vandaag de dag een veel voorkomend probleem.

Zelfs onder het mom van ‘No-Cure No-Pay’ komt het voor dat de opdrachtgevers/crediteuren, na de incassering van de factuur, alsnog een deel van hun eerlijk verdiende geld moeten inleveren. Deze in rekening gebrachte kosten worden vaak vermeld als administratiekosten, ‘succes fee’, dossierkosten, enzovoorts. Anders gezegd betekent ‘No-Cure No-Pay’ dat wanneer er een ‘cure’ is, er wel dient te worden betaald.

Wij van Debita vinden het niet eerlijk dat hard werkende mensen te lijden hebben onder het groeiende aantal debiteuren! Daarom bieden wij minnelijk incasso te allen tijden gratis aan. Dit doen wij door onze kosten volgens de wettelijke voorschriften op de debiteur te verhalen.

Wij werken als team continu samen om mee te gaan in de nieuwste trends om een zo hoog mogelijk slagingspercentage te behalen. Ook zien wij het als missie om de vorderingen van opdrachtgevers onze zorg te laten zijn. Om deze reden maken wij duidelijke afspraken over uw wensen. Dit doen wij zodat wij een duidelijk beeld hebben hoe u wilt dat wij uw debiteur benaderen. Door vooraf onze aanpak op uw wensen af te stemmen kunnen wij geheel zelfstandig het traject afhandelen zodat het u zo min mogelijk tijd en moeite kost.

Een veel voorkomende klacht over incassobureaus is dat zij buiten het minnelijk incassotraject niet veel te bieden hebben. Dit is de reden waarom Debita zich heeft omgevormd tot een full-service incassobureau. Wij kunnen u hierdoor niet alleen bij het incasseren van openstaande facturen helpen. U kunt ook bij ons terecht voor pré-incasso brieven, kredietrapporten van bedrijven en verhaalsrapporten van consumenten. Verder kunnen wij wanneer een betaling uitblijft, u ondersteunen met verschillende juristen en deurwaarderskantoren die aan ons bedrijf verbonden zijn.

Heeft u meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!