Voordelen pré incasso

Onder het mom van klantbehoud wordt er bij een onbetaalde factuur vaak pas laat aan het inschakelen van een incassobureau gedacht. Door onze pré-incasso brieven te gebruiken, kunt u zonder buitengerechtelijke incassotraject alsnog uw factuur innen. Bij pré-incasso geeft u de vordering (nog) niet uit handen, er komen dus ook geen extra kosten bij voor uw debiteur.

In de pré-incassofase kunt u gebruik maken van onze roodgekleurde Debita sticker of briefpapier. Hiermee geeft u aan dat onbetaalde facturen verder afgehandeld worden door Debita incasso. Dit resulteert in vele gevallen direct tot directe betaling van de factuur. Mocht dit niet het geval zijn dan neemt Debita het incassotraject voor u kosteloos uit handen.

Pré-incasso per stuk

Pré-incasso brieven zijn per stuk te bestellen. Een-incasso brief kan per stuk voor €12,50 worden afgenomen.

Pré-incasso jaarkaart

Heeft u een druk jaar voor de boeg en bent u bang dat er stagnatie kan komen in de cashflow van uw onderneming, wacht dan niet langer. Bij Debita kunt u tegen vaste tarieven voordelig Pré-incasso pakketten afnemen. Zodoende betaalt u een klein bedrag, maar beweegt u uw klant zonder incassoprocedure tot betalen van de factuur. Kort gezegd, u kunt op deze manier zonder incassoprocedure alsnog uw factuur innen. Dit resulteert in een positiever bedrijfsresultaat.

Bij Debita incasso bieden wij diverse pré-incasso jaarkaarten aan. U kunt kiezen uit drie verschillende jaarkaarten: